Lunch
↓
· FÖRRÄTTER · HUVUDRÄTTER · TARTUFO BUSINESS LUNCH · BUSINESS LUNCH · DESSERTS · DRYCK ·
— FÖRRÄTTER —
205
La Tartar
Finhackad tartar av stora röda räkor från Sicilien och röding med “sfusato Amalfi” citron.
205
205
Selezioni di salumi Italiani e Mozzarella di Bufala Campan DOP
Prosciutto crudo “Antica Corte Pallavicina” från Parma, naturlagrad i 24 månader, Spek lätt rokt och luftorkad skynka från Südtirol, Bresaola av Chianina kött från Val di Chianina i Toscana, Salame Felino och Mozzarella di Bufala Campana DOP från en liten producent i Paestum
205
— HUVUDRÄTTER —
230
Salladskomposition
Komposition av parmaskinka, buffelmozzarella och skottsallad.
230
230
Pasta alla Norma
Serverades för första gången på premiären av operan “Norma” för att hedra kompositören Vincenzo Bellini. Pasta med aubergine, tomat och ricottaost.
230
230
Risotto con vongole e crema di asparagi
Risotto med ”Gli Aironi” Carnaroliris från Piemonte med vongole och sparris crème.
230
230
Cannelloni
Gratinerade cannelloni gjord på färsk pasta, fyllda med gödkalvsfärs och bladspenat. Serveras med en tomatsås och Parmigiano Reggiano.
230
265
Merluzzo
Torskrygg på pumpa crème och rostade pumpakärnor, serverads med grillade fänkål.
265
265
Fegato alla Veneziana
Lever på venesiansk vis! När jag var en liten pojke brukade min ”nonna” laga den här rätten åt mig hela tiden då den innehåller protein och ger mycket, hur säger jag det, ah si, energi!" Lättsauterad Gödkalvlever tillsammans med långsamt kokad lök i en panna med jungfruolja, smör och persilja. Serverad med potatis flan.
265
265
Porchetta e Salsiccia di Cinta Senese
Fläskstek av frigående svart gris från Siena med salsiccian (färsk korv) som min farfar Giovanni Mancini gjorde serveras med sauterad svartkål. En delikatess som ni måste prova.
265
265
Agnello
Lammytterfilé av Gotlandslamm på mynta och grön ärtcrème med broccoli och potatisterrin.
265
— BUSINESS LUNCH —
BUSINESS LUNCH
La Tartar
Finhackad tartar av stora röda räkor från Sicilien och röding med “sfusato Amalfi” citron.
Merluzzo
Torskrygg på pumpa crème och rostade pumpakärnor, serverads med grillade fänkål.
Eller
Porchetta e Salsiccia di Cinta Senese
Fläskstek av frigående svart gris från Siena med salsiccian (färsk korv) som min farfar Giovanni Mancini gjorde serveras med sauterad svartkål. En delikatess som ni måste prova.
Gelati
490
— DessertS —
130
La Sinfonia Italiana
En komposition av desserter bestående av; hasselnötsglass, Crême Brûlée och Panna Cotta.
130
130
I Gelati
Vi lagar vår glass enligt gamla recept utan konserveringsmedel färgämnen eller bindningsmedel. En ren naturprodukt.
130
130
Tiramisù
”Pigga upp mig”. En klassisk dessert från Italien som traditionellt görs på savoiardi, espresso, ägg, kakao och mascarpone.
130
130
I Sorbetti
Vi lagar själva vår sorbet med enbart färska frukter utan konserveringsmedel, färgämnen eller bindningsmedel.
130
· FÖRRÄTTER · HUVUDRÄTTER · BUSINESS LUNCH · DESSERTS · DRYCK ·
Följ Mancini på Instagram
Få de senaste uppdateringarna i vårt Instagramflöde.