Lunch
↓
· FÖRRÄTTER · HUVUDRÄTTER · TARTUFO BUSINESS LUNCH · BUSINESS LUNCH · DESSERTS · DRYCK ·
Vi vill berätta historien om ”La Gastronomia Italiana”
Med stolthet och passion serverar vi väl genomtänkta och studerade smakkombinationer i dess enkelhet och fräschör. Vi tycker att mat ska dofta och smaka så vi tillagar alltid vår mat ”a la minute”. Låt även vår Sommelier ge er en upptäcktsfärd i de italienska vindistrikten.
— FÖRRÄTTER —
205
Burrata DOP Pugliese
Burrata DOP Pugliese på en bädd av krispiga sallad, och confiterad pachino tomater.
205
205
Prosciutto Crudo di Parma “Antica Corte Pallavicina”
Denna exklusiva Prosciutto från Parma, naturlagrad i 24 månader. Serveras med buffelmozzarella.
205
— HUVUDRÄTTER —
230
Salladskomposition
Komposition av parmaskinka, buffelmozzarella och skottsallad.
230
230
Spaghetti in Purezza
Det godaste sättet i sin enkelhet att avnjuta pasta: spaghetti med dom berömda Piennolotomaterna. När tomater är som bäst, det vill säga solmogna på sommaren, handplockas de från Vesuvius sluttningar och hängs i jordkällare för konservering, för att sedan användas och avnjutas även under vintern. Här kan man tala om verklig Slow Food!
230
230
Risotto al nero di Seppia
Risotto med Carnaroliris “Gli Aironi” från Lombardiet med en smakrik bläckfisksås infunderad med deras bläck.
230
230
Cannelloni
Gratinerade cannelloni gjord på färsk pasta, fyllda med gödkalvsfärs och bladspenat. Serveras med en tomatsås och Parmigiano Reggiano.
230
265
Salmerino
Enkelhet, rena smaker och dofter från Italienska Alperna. Smörstekt röding med apelsin och krispig fänkål.
265
265
”Saltimbocca”
Älskade Rom, med respekt och ödmjukhet tillägnar vi dig en ”remake” på av en av dina berömda rätter. Gödkalvbiff bräserad i vitt vin med en 30 månader naturlagrad lufttorkad skinka samt smör och salvia Serverad med potatisflan.
265
265
Il Ragú Napoletano
I vår familj började tillagning av Ragú tidigt på söndagsmorgonen. Man vaknade till en fantastisk doft som jag än idag kommer ihåg. Salsiccia, Polpette och fläsksida kokas långsamt under 6 timmar i San Marzano tomatsås. Serverad på en crème av polenta.
265
265
Controfiletto di Black Angus con insalata verde
Grillad Black Aungus Ryggbiff serverad med sallad och en emulsion av "Munari" 12 year old balsamic vinegar from Modena IGP och Titone virgin olive oil from Sicilia.(ca 25 minuter)
265
— BUSINESS LUNCH —
BUSINESS LUNCH
Burrata DOP Pugliese
Burrata DOP Pugliese på en bädd av krispiga sallad, och confiterad pachino tomater.
Salmerino
Enkelhet, rena smaker och dofter från Italienska Alperna. Smörstekt röding med apelsin och krispig fänkål.
Eller
”Saltimbocca”
Älskade Rom, med respekt och ödmjukhet tillägnar vi dig en ”remake” på en våra dina berömda rätter. Gödkalvbiff bräserad i vitt vin med en 30 månader naturlagrad lufttorkad skinka samt smör och salvia. Serverad med potatisflan.
Gelati
490
— DessertS —
130
La Sinfonia Italiana
En komposition av desserter bestående av; hasselnötsglass, Crême Brûlée och Panna Cotta.
130
130
I Gelati
Vi lagar vår glass enligt gamla recept utan konserveringsmedel färgämnen eller bindningsmedel. En ren naturprodukt.
130
130
Tiramisù
”Pigga upp mig”. En klassisk dessert från Italien som traditionellt görs på savoiardi, espresso, ägg, kakao och mascarpone.
130
130
I Sorbetti
Vi lagar själva vår sorbet med enbart färska frukter utan konserveringsmedel, färgämnen eller bindningsmedel.
130
· FÖRRÄTTER · HUVUDRÄTTER · BUSINESS LUNCH · DESSERTS · DRYCK ·
Följ Mancini på Instagram
Få de senaste uppdateringarna i vårt Instagramflöde.