Lunch
↓
· FÖRRÄTTER · HUVUDRÄTTER · BUSINESS LUNCH · DESSERTS · DRYCK ·
Vi vill berätta historien om ”La Gastronomia Italiana”
Med stolthet och passion serverar vi väl genomtänkta och studerade smakkombinationer i dess enkelhet och fräschör. Vi tycker att mat ska dofta och smaka så vi tillagar alltid vår mat ”a la minute”. Låt även vår Sommelier ge er en upptäcktsfärd i de italienska vindistrikten.
— FÖRRÄTTER —
205
Selezioni di salumi Italiani e Mozzarella di Bufala Campana DOP
Prosciutto crudo “Antica Corte Pallavicina” från Parma, naturlagrad i 24 månader, Spek lätt rokt och luftorkad skinka från Südtirol, Bresaola av Chianina kött från Val di Chianina i Toscana, Salame Felino och Mozzarella di Bufala Campana DOP från en liten producent i Paestum.
205
205
Mozzarella di bufala Campana DOP e carpaccio di pomodori
Från Paestum, av en liten producent, får vi denna fantastiska handgjorda Buffelmozzarella på en carpaccio av tomater toppad med en basilikakräm.
205
— HUVUDRÄTTER —
230
Salladskomposition
En komposition av parmaskinka, buffelmozzarella och skottsallad.
230
230
Bauletti
Färsk pasta fylld med Parmigiano Reggiano. Serveras med smör, Parmigiano Reggiano och Prosciutto di Parma Gran Riserva.
230
230
Risotto con funghi Finferli
Risotto med Carnaroliris “Gli Aironi” från Lombardiet med kantareller.
230
230
Cannelloni
Gratinerad cannelloni gjord på färsk pasta, fyllda med gödkalvsfärs och bladspenat. Serveras med en tomatsås och Parmigiano Reggiano.
230
275
Salmerino
Enkelhet, rena smaker och dofter från Italienska Alperna. Smörstekt röding med mangold.
275
275
Controfiletto di Black Angus con insalata verde
Grillad Black Aungus Rygbiff serveras med sallad och en emulsion av "Munari" 12-årig balsamvinäger IGP från Modena och Titone jungfruolja från Sicilien.
275
275
Quaglia
I sin enkelhet serverar vi, grytstekt vaktel med sauterad karljohansvamp.
275
275
Agnello
Lammytterfilé av Gotlandslamm på paprikacrème med aubergine parmiggiana.
275
— BUSINESS LUNCH —
BUSINESS LUNCH
Mozzarella di bufala Campana DOP e carpaccio di pomodori
Från Paestum, av en liten producent, får vi denna fantastiska handgjorda Buffelmozzarella på en carpaccio av tomater toppad med en basilikakräm.
Salmerino
Enkelhet, rena smaker och dofter från Italienska Alperna. Smörstekt röding med mangold.
Eller
Quaglia
I sin enkelhet serverar vi, grytstekt vaktel med sauterad karljohansvamp.
Gelati
510
— DessertS —
130
La Sinfonia Italiana
En komposition av desserter bestående av; hasselnötsglass, Crême Brûlée och Panna Cotta.
130
130
I Gelati
Vi lagar vår glass enligt gamla recept utan konserveringsmedel färgämnen eller bindningsmedel. En ren naturprodukt.
130
130
Tiramisù
”Pigga upp mig”. En klassisk dessert från Italien som traditionellt görs på savoiardi, espresso, ägg, kakao och mascarpone.
130
130
I Sorbetti
Vi lagar själva vår sorbet med enbart färska frukter utan konserveringsmedel, färgämnen eller bindningsmedel.
130
· FÖRRÄTTER · HUVUDRÄTTER · BUSINESS LUNCH · DESSERTS · DRYCK ·
Följ Mancini på Instagram
Få de senaste uppdateringarna i vårt Instagramflöde.