Lunch
↓
· FÖRRÄTTER · HUVUDRÄTTER · BUSINESS LUNCH · DESSERTS · DRYCK ·
Vi vill berätta historien om ”La Gastronomia Italiana”
Med stolthet och passion serverar vi väl genomtänkta och studerade smakkombinationer i dess enkelhet och fräschör. Vi tycker att mat ska dofta och smaka så vi tillagar alltid vår mat ”a la minute”. Låt även vår Sommelier ge er en upptäcktsfärd i de italienska vindistrikten.
— FÖRRÄTTER —
205
Carpaccio di gamberoni
Smak från sicilianska kusten: carpaccio på röda stora räkor från Medelhavet (grönt ljus från WWF) och en emulsion av siciliansk jungfruolja, apelsin, citron dekoreras med krispig sallad.
205
205
Burrata DOP Pugliese
Burrata DOP Pugliese på en bädd av krispiga salad, och confiterad pachino tomater.
205
— HUVUDRÄTTER —
230
Salladskomposition
En komposition av parmaskinka, buffelmozzarella och skottsallad.
230
230
Bauletti
Färsk pasta fylld med Parmigiano Reggiano. Serveras med smör, Parmigiano Reggiano och Prosciutto di Parma Gran Riserva.
230
230
Risotto con asparagi
Risotto med ”Gli Aironi” Carnaroliris från Piemonte med sparris från Gotland.
230
230
Cannelloni
Gratinerade cannelloni gjord på färsk pasta, fyllda med gödkalvsfärs och bladspenat. Serveras med en tomatsås och Parmigiano Reggiano.
230
265
Sinfornia di mare
En poesi av dofter och smaker från Italiens södra kust: uerfilé, vildfiskade stora röda räkor från Medelhavet (grönt ljus från WWF), blåmusslor, vongole, pachino tomater och bruschetta.
265
265
Costolette di Cervo
Grillade Kronhjortsracks med rödvin och honungssås serveras med grillade grönsaker och en emulsion av siciliansk jungfruolja och en tolvårig balsamvinäger från Modena IGP.
265
265
Ossobuco alla Milanese
Osso buco alla Milanese är en av Lombardiets paradrätter. En risotto äter man nästan alltid som primo piatto, innan huvudrätten. Så är det alltid förutom i Milano där man äter kalvlägg och saffran risotto samtidigt. Lite knasigt kanske men gott.
265
265
Agnello
Lammytterfilé av Gotlandslamm på paprikacrème med aubergine parmiggiana.
265
— BUSINESS LUNCH —
BUSINESS LUNCH
Burrata DOP Pugliese
Burrata DOP Pugliese på en bädd av krispiga salad, och confiterad pachino tomater.
Sinfornia di mare
En poesi av dofter och smaker från Italiens södra kust: uerfilé, vildfiskade stora röda räkor från Medelhavet (grönt ljus från WWF), blåmusslor, vongole, pachino tomater och bruschetta.
Eller
Ossobuco alla Milanese
Osso buco alla Milanese är en av Lombardiets paradrätter. En risotto äter man nästan alltid som primo piatto, innan huvudrätten. Så är det alltid förutom i Milano där man äter kalvlägg och saffran risotto samtidigt. Lite knasigt kanske men gott.
Gelati
490
— DessertS —
130
La Sinfonia Italiana
En komposition av desserter bestående av; hasselnötsglass, Crême Brûlée och Panna Cotta.
130
130
I Gelati
Vi lagar vår glass enligt gamla recept utan konserveringsmedel färgämnen eller bindningsmedel. En ren naturprodukt.
130
130
Tiramisù
”Pigga upp mig”. En klassisk dessert från Italien som traditionellt görs på savoiardi, espresso, ägg, kakao och mascarpone.
130
130
I Sorbetti
Vi lagar själva vår sorbet med enbart färska frukter utan konserveringsmedel, färgämnen eller bindningsmedel.
130
· FÖRRÄTTER · HUVUDRÄTTER · BUSINESS LUNCH · DESSERTS · DRYCK ·
Följ Mancini på Instagram
Få de senaste uppdateringarna i vårt Instagramflöde.