Lunch
↓
· FÖRRÄTTER · HUVUDRÄTTER · BUSINESS LUNCH · DESSERTS · DRYCK ·
Vi vill berätta historien om ”La Gastronomia Italiana”
Med stolthet och passion serverar vi väl genomtänkta och studerade smakkombinationer i dess enkelhet och fräschör. Vi tycker att mat ska dofta och smaka så vi tillagar alltid vår mat ”a la minute”. Låt även vår Sommelier ge er en upptäcktsfärd i de italienska vindistrikten.
— FÖRRÄTTER —
205
Mozzarella di bufala Campana DOP e carpaccio di pomodori
Från Paestum, av en liten producent, får vi denna fantastiska handgjorda Buffelmozzarella på en carpaccio av tomater toppad med en basilikakräm.
205
205
Selezioni di salumi Italiani e Mozzarella di Bufala Campan DOP
Prosciutto crudo “Antica Corte Pallavicina” från Parma, naturlagrad i 24 månader, Spek lätt rokt och luftorkad skinka från Südtirol, Bresaola av Chianina kött från Val di Chianina i Toscana, Salame Felino och Mozzarella di Bufala Campana DOP från en liten producent i Paestum.
205
— HUVUDRÄTTER —
230
Salladskomposition
Komposition av parmaskinka, buffelmozzarella och skottsallad.
230
230
Pasta con pesto Ligure e crema di burrata
Pasta med hemlagad pesto, rostade pinjenötter och Parmigiano Reggiano, toppad med burratakräm.
230
230
Risotto con Gamberoni e zucchine
Risotto med Aquarello Carnaroliris från Lombardia med vildfångande röda stora räkor från Medelhavet (grönt ljus från WWF) och zucchine.
230
230
Cannelloni
Gratinerade cannelloni gjord på färsk pasta, fyllda med gödkalvsfärs och bladspenat. Serveras med en tomatsås och Parmigiano Reggiano.
230
265
Merluzzo
Torskrygg vilande på Piennolo tomater från Vesuviusvulkanen i Kampanien, kapris, svarta oliver och bruschetta.
265
265
Costolette d´Agnello
Lammracks av Gotlandslamm serveras med Caponata Siciliana (sötsur grönsaker) och grillade grönsaker.
265
265
Coda alla Vaccinara
Coda alla vaccinara är ett av de mest populära recepten från det typiska romerska köket, en välsmakande och rik andrarätt som vi förbereder för speciella tillfällen. Det är en köttgryta tillagad på bitar av oxsvans, grönsaker och tomatsås, en riktig njutning som lämpar sig för att ge en originalitet till vår köttmeny. Serveras tillsammans med gnocchi.
265
265
Porchetta di Cinta Senese
Fläskstek av frigående svart gris från Siena och som min farfar Giovanni Mancini gjorde serveras med potatismos, haricots verts och vårlök. En delikatess som ni måste prova.
265
— BUSINESS LUNCH —
BUSINESS LUNCH
Buffelmozzarella på en carpaccio av tomater toppad med en basilikakräm
Mozzarella di bufala Campana DOP e carpaccio di pomodori
Från Paestum, av en liten producent, får vi denna fantastiska handgjorda
Buffelmozzarella på en carpaccio av tomater toppad med en basilikakräm
Merluzzo
Torskrygg vilande på Piennolo tomater från Vesuviusvulkanen i Kampanien, kapris, svarta oliver och bruschetta.
Eller
Coda alla Vaccinara
Coda alla vaccinara är ett av de mest populära recepten från det typiska romerska köket, en välsmakande och rik andrarätt som vi förbereder för speciella tillfällen. Det är en köttgryta tillagad på bitar av oxsvans, grönsaker och tomatsås, en riktig njutning som lämpar sig för att ge en originalitet till vår köttmeny. Serveras tillsammans med gnocchi.
Gelati
490
— DessertS —
130
La Sinfonia Italiana
En komposition av desserter bestående av; hasselnötsglass, Crême Brûlée och Panna Cotta.
130
130
I Gelati
Vi lagar vår glass enligt gamla recept utan konserveringsmedel färgämnen eller bindningsmedel. En ren naturprodukt.
130
130
Tiramisù
”Pigga upp mig”. En klassisk dessert från Italien som traditionellt görs på savoiardi, espresso, ägg, kakao och mascarpone.
130
130
I Sorbetti
Vi lagar själva vår sorbet med enbart färska frukter utan konserveringsmedel, färgämnen eller bindningsmedel.
130
· FÖRRÄTTER · HUVUDRÄTTER · BUSINESS LUNCH · DESSERTS · DRYCK ·
Följ Mancini på Instagram
Få de senaste uppdateringarna i vårt Instagramflöde.