whitetruffle.jpg

White Truffle

— IL TARTUFO BIANCO —

Vit Tryffel (Tuber Magnatum Pico)

 

Peccato di Gola!
Den femte dödsynden: frosseri


Alla borde smaka den vita tryffeln åtminstone en gång i livet. Rätterna tillagas enligt klassiska italienska recept med den exklusiva vita tryffeln som toppas och hyvlas vid bordet. För att vita tryffeln ska uppnå den optimala doften och smaken bör rätterna blandas väl.

 

— Á LA CARTE —

Tartar Piemontese
Finhackad filé av Fassonakon från Piemonte.
Tillreds med vit tryffel.
400 (förrätt)550 (huvudrätt)

Uovo
Ägg som steks i vit tryffel-smör och toppad med hyvlad färsk vit tryffel. Stekt ägg är en av de enklaste rätterna i världen men tillsammans med vit tryffel, en av de godaste!
400 (förrätt)

Risotto
Carnaroliris “Gli Aironi” från Piemonte med vit tryffel och Parmigiano Reggiano.
400 (förrätt)550 (huvudrätt)

Fettuccine
Fettuccine ”La Pasta di Camerino” med vit tryffel, smör och Parmigiano Reggiano.
400 (förrätt)550 (huvudrätt)

White Truffle Stockholm
 

— WHITE TRUFFLE LUNCH —

Risotto
Carnaroliris “Gli Aironi” från Piemonte med vit tryffel och Parmigiano Reggiano.
450

Fettuccine
Fettuccine ”La Pasta di Camerino” som tillagas med vit tryffel, smör och Parmigiano Reggiano.
450


— TARTUFO BUSINESS LUNCH —

Uovo
Ägg som steks i vit tryffel-smör och toppad med hyvlad färsk vit tryffel. Stekt ägg är en av de enklaste rätterna i världen men tillsammans med vit tryffel kanske en av de godaste!

Risotto
Carnaroliris “Gli Aironi” från Piemonte med vit tryffel och Parmigiano Reggiano.

Fettuccine
Fettuccine ”La Pasta di Camerino” som tillagas med vit tryffel, smör och Parmigiano Reggiano.

Gelato nocciole del Piemonte I.G.P.
Vi lagar vår glass enligt gamla recept utan konserveringsmedel färgämnen eller bindningsmedel. En ren naturprodukt.

850


— AVSMAKNINGSMENY PÅ VIT TRYFFEL —

Fyra rätters meny med den exklusiva vita tryffeln plus glass

Tartar Piemontese
Finhackad filé av Fassonakon från Piemonte. Tillreds med vit tryffel.

Uovo
Ägg som steks i vit tryffel-smör och toppad med hyvlad färsk vit tryffel.
Stekt ägg är en av de enklaste rätterna i världen men tillsammans med vit tryffel, kanske en av de godaste!

Risotto
Carnaroliris “Gli Aironi” från Piemonte med vit tryffel och Parmigiano Reggiano.

Fettuccine
Fettuccine ”La Pasta di Camerino” som tillagas med vit tryffel, smör och Parmigiano Reggiano.

Gelato nocciole del Piemonte I.G.P.
Vi lagar vår glass enligt gamla recept utan konserveringsmedel färgämnen eller bindningsmedel. En ren naturprodukt.

1 500

Vår avsmakningsmeny är utformad för att serveras och avnjutas av samtliga i sällskapet.


Diffidare dalle imitazioni! By Claudio Mancini
Fråga oss gärna om allergier.


Följ Mancini på Instagram

Få de senaste uppdateringarna i vårt Instagramflöde.